Nieuwe zomerse campagnes van HOC

Nieuwe zomerse campagnes van HOC ter promotie van polariserende en meekleurende brillenglazen!

Polariserende en meekleurende brillenglazen op sterkte bieden uw consument met zomers weer volop voordelen. HOC assisteert haar relaties in de uitvoering van een succesvolle communicatie met consumenten en heeft daarom twee opvallende campagnes ontwikkeld.

De campagnes zijn zeer compleet met de vertrouwde instore print materialen, maar ook inclusief digitale ontwerpen zoals banners voor uw website, persberichten, direct mail kaart en advertentieconcepten van beide campagnes.  Indien u de direct mailing door HOC wilt laten verzorgen, kunt u dit bij HOC aangeven. HOC zorgt voor een effici??nte uitvoering van het drukwerk en de verzending. De kosten hiervan staan vermeld in het communicatie jaaroverzicht.

Tenslotte introduceert HOC een nieuwe Xperio demotool met begeleidende  consumenten folders. Wilt u deze bestellen of heeft u interesse in posters en extra campagnematerialen, bestel de materialen online via de marketing webshop. Op dezelfde website vindt u tevens technische achtergrond informatie en product kenmerken van Xperio polariserende en Transitions meekleurende brillenglazen.

HOC stuurt u de materialen zo snel mogelijk toe en wenst u veel succes met de nieuwe campagnes!

Voor meer informatie: Holland Optical Company tel: 020-6951951 of bestel rechtstreeks via de marketing webshop op www.hocsite.com

hoc2