Nieuwe zonnebrillen bij BoBo’s

BoBo’s Eyewear lanceert 2013 weer een hele reeks nieuwe zonnebrillen.

Rebel zonnebrillen
De Rebel zonnebrillen zijn ontworpen voor mannen met een jonge geest en zijn een re??el alternatief voor de bekende designer merken. De gedecoreerde veren die gestanst zijn, geven de zonnebril een mannelijk uiterlijk. Ook door het gebruik van twee kleuren acetaat of de combinatie RVS met acetaat zorgt voor een zelfverzekerde, eigentijdse look. De zonnebrillen worden geleverd met een gepolariseerde categorie 3 lens en een antireflectie coating aan de binnenzijde van de lens.

Alle brillen zijn eenvoudig verstelbaar, heel comfortabel en zeer geschikt voor op sterkte. De brillen hebben een goede afwerking en een goede kwaliteit voor een zeer goede prijs!
Voor 2013 zijn de modellen Walter, Cobain, Tomasi, Edson en Helary gelanceerd:

”    Walter     Hip, sportief concept met flexveer
”    Cobain    Eigentijdse eenvoud met flexveer
”    Tomasi    Elegant & Licht
”    Edson     Stroomlijning & Mode in het groot
”    Helary     Urban Retro Stijl


z_1

Morel 1880 zonnebrillen
Morel 1880 biedt een zonnebrillencollectie die een optimaal zicht garandeert door het gebruik van hoogwaardige glazen met uitstekende optische eigenschappen. De collectie biedt een complete collectie, die voorzien is van een Zeiss-lens. De brillen laten een perfecte combinatie van de jaren lange ervaring van Marius Morel als brilfabrikant en de precisie van het glas van Zeiss zien.

De Morel 1880 collectie biedt 34 verschillende modellen en 96 varianten voorzien van mineraalglas of CR93. Het grootste deel wordt aangeboden in een polariserende uitvoering.

Voor 2013 zijn er vijf nieuwe modellen:

”    Sylvestre    Een eenvoudig frame met een guilloche patroon.
”    Samson      Een klassiek pilotenmodel in de stijl van nu.
”    Sybille        Een jaren “50 model van handbewerkt acetaat.
”    Sasha         Een sportief herenmodel van acetaat met een dubbele brug.
”    Salma         Een klassiek model met een unieke karakter.

z_2

Lightec zonnebrillen NIEUW!!!
0% SCHROEVEN, 0% LASNADEN, 100% FLEX, 100% COMFORT, 100% POLARISEREND

Lightec brengt een zonnebrillencollectie op de markt bestaande uit 6 modellen. Net als de correctiemodellen biedt de zonnebrillencollectie de perfecte combinatie tussen lichtgewicht en technologie. De brillen zijn voorzien van een gepatenteerde schroefvrije scharnier, die betrouwbaar, effici??nt en minimaal is voor maximaal comfort.

Alle brillen zijn voorzien van een flexveer en zijn gemaakt van RVS materiaal. Elk model in de collectie is uitgevoerd met een polariserend glas. De collectie biedt een strakke maar stijlvolle collectie. Een aanwinst uit de Morel fabriek!

Verkrijgbaar bij: www.bobos.nl , tel. 073-6901777