Nieuwe zonnebrillen van Adidas Originals Eyewear

Elegant, cool en opvallend ” de nieuwe plimcana hi & lo van Adidas Originals voegen de “finishing touch” toe aan de American east coast stijl en zorgen voor een lichte vintage toets bij elke outfit. Het vintage design is uitgevoerd met moderne materialen, retro details en spiegelglazen.

De elegantie van vervlogen tijden wordt gecombineerd met een hedendaagse coole look. Adidas Originals Eyewear heeft zich gebaseerd op de stijl van de jaren 50, 60 en 70 en deze helemaal ge??pdatet. Het ontwerp gebruikt complementaire contrasten & texturen om tot een heel unieke look te komen.

De unisex modellen, plimcana hi & lo, zijn beschikbaar in een brede waaier van montuur ” en lenskleuren, waaronder ook gepolariseerde lenzen. De logo”s in de pootjes zijn verwisselbaar; voor iedere outfit een bijpassende kleur : wit, blauw of zwart.

plimcana hi gold brush

brown_brushed

plimcana lo brown brushed

Zoals alle modellen van de Adidas Originals Eyewear collectie, worden de plimcana hi & lo, geproduceerd door Silhouette International. Voor meer informative over adidas Originals eyewear en de nieuwe modellen en kleuren kunt u onze website www.adidas.com/eyewear bezoeken.