Oakley rijders domineren de Tour

Wat hebben 12 van de afgelopen 14 tourwinnaars gemeen? Juist, ze zagen hun overwinning door een Oakley bril. 

Oakley heeft als doel zich via de allerbeste sporters ter wereld aan de wereld te tonen. Deze 99e Tour deed zij dat met de Brit Bradley Wiggins (Team Sky). Hij domineerde de afgelopen weken “s werelds grootste en belangrijkste wielerwedstrijd.

De eindoverwinning van de 32-jarige Brit kwam in de slotrit over 120 km van Rambouillet naar de Champs-Elys??es in Parijs niet meer in gevaar.

De slotetappe bracht Wiggins himself zijn teamgenoot Cavendish in stelling in de massasprint, waarna Cav voor de derde maal deze Tour met de dagzege naar huis ging. Beide rijders hadden hun gele Custom Oakley Radarlock op; de nieuwste update van het populaire model de Radar.

tour2

Momenteel maakt Oakley maakt zich samen met zijn atleten op voor de volgende uitdaging tijdens de Olympische zomerspelen die aanstaande vrijdag in London van start zal gaan. Hier zullen honderden topsporters uit tientallen sporten een gooi doen naar een gouden medaille met hun Oakley op.

tour3

Oakley is officieel eyewear-leverancier van het Amerikaanse Olympische team en heeft haar eigen Safe House waar sporters en gasten worden ontvangen.

Voor Nederland zullen onder andere de wielrenners met Oakley in actie komen; de Nederlandse rijders zullen met een Oranje Radarlock of Jawbone de komende weken aan de start verschijnen.