Oakley support strijd tegen borstkanker

Oakley is een samenwerking aangegaan met de Young Survival Coalition. Het YSC is het eerste internationale, non-profit netwerk die zich volledig richt op de angsten en problemen van jonge vrouwen die getroffen zijn door borstkanker. De missie van het YSC is het verbeteren van de kwaliteit en kwantiteit van het leven van alle jonge vrouwen die dagelijks oog in oog staan met de gevolgen van borstkanker.

Oakley ondersteunt deze missie door $ 20 te doneren uit elke verkoop van een speciale ‘YSC Breastcancer Awareness’ editie. “Het gaat hier niet om een eenmalige actie,” zegt Jenn Bradley, woman’s Brand Manager bij Oakley. “Het gaat hier om het continu ondersteunen van deze voortdurende strijd”.

Oakley is trots om deze speciale editie dames zonnebrillen te lanceren; “we geloven in de positieve impact die deze actie zal hebben op jonge vrouwen die lijden aan borstkanker”. Deze samenwerking zorgt ervoor dat het bewustzijn onder jonge vrouwen wordt versterkt en dat de opbrengst van deze actie kan gebruikt worden voor nieuw onderzoek.
 
De unieke YSC Breast Cancer Awareness Edition bestaat uit 2 modellen;  de Oakley Ravishing™ en de Oakley Enduring™. Ze zijn voorzien van luxueuze contouren van lichtgewicht O Matter® frame materiaal met de nadruk op het special Pink Ribbon design. De Pink Ribbon is tevens met laser gegraveerd in de hoeken van de lens met Oakley’s Plutonite® lens materiaal dat 100% van alle UV stralingen uitfiltert. Oakley’s High Definition Optics® geeft als resultaat dat ondanks de curve in de lens er geen enkele vertekening plaatsvindt.

De prijzen komen op € 135,- voor de Oakley Ravishing en € 199,- voor de Oakley Enduring. Elke zonnebril wordt geleverd met een speciaal ontworpen Pink Ribbon pin, een brillenhoes en een bijpassend MICROCLEAR™bag die ook gebruikt kan worden voor het schoonmaken van de glazen.

Ga naar oakley.com/women/ysc of youngsurvival.org voor meer info.