Optical Shop International opent de eerste Chrome Hearts Eyewear boetiek

Optical Shop International (OSI) en Chrome Hearts hebben de opening aangekondigd van de eerste Chrome Hearts winkel op Madison Square in New York, die uitsluitend bestemd is voor de luxe eyewear collectie van dit merk, dat in samenwerking met OSI ontworpen, ontwikkeld en op de markt gebracht is.

De 250 m2 grote Flagship Store werd ontworpen en gedecoreerd met ebbehout, echt zilver en kostbaar leer met het signatuur van Chrome Hearts. Volgens Larry Sands, oprichter en CEO van Optical Shop International, belichaamt de winkel de filosofie van het merk “niet voor de zwakken van hart” en voorziet de klanten van de ideale winkel omgeving voor de eyewear collectie bekend om zijn vernieuwing, exclusiviteit en luxe details.

Verschillende stijlen van brillen en zonnebrillen van de collectie zijn verkrijgbaar in de winkel, naast de met juwelen bezette monturen met prijzen tot $ 25.000,-. Optische recepten worden voorgeschreven door gediplomeerde opticiëns die alleen Carl Zeiss Vision lenzen gebruiken. Een overeenkomst tussen de twee bedrijven voorziet in de exclusieve beschikbaarheid van speciale kleuren en coatings bij de winkels van Chrome Hearts. Sands vertelde VMail dat andere eyewear winkels van Chrome Hearts in Japan en Parijs op de agenda staan. “