Optimaal zicht, draagcomfort & veiligheid met de Bollé goggles!

Speciaal voor brildragers is er de “OTG“ (over the glasses) uitvoering. De eerste sneeuw is reeds gevallen en zelfs in Nederland is het al wit geweest.

Veel Nederlanders die nog op wintersport gaan, willen verzekerd zijn van een optimaal zicht, draagcomfort en veiligheid. Ook de mensen die brildragend zijn willen dit als prettig ervaren. Speciaal voor de brildragers heeft Bollé (naast een uitgebreide goggles collectie) de OTG-uitvoering ontwikkeld. Deze goggles zijn verkrijgbaar voor zowel volwassenen als voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

De OTG goggles zijn uitgevoerd met 2 of 3 laagjes zachte foam, die bedekt zijn met een micro-fleece laagje en zorgen dat het prettig aanvoelt op het gelaat. Het brede gezichtsveld zorgt voor een maximaal zicht rondom, wat nodig is als je door de slalom poorten vliegt of opeens om moet draaien als er iemand plotseling achter je remt.

 

De ventilatiesleuven zijn ontworpen om  het beslaan aan de binnenkant van de lens te verminderen en te zorgen voor een optimale luchtstroom.  Zo wordt de luchtstroom gecontroleerd en worden verstopping van sneeuw en ijs voorkomen. Deze goggles hebben aan de binnenzijde van de hoofdband een siliconen afwerking zodat het perfect blijft zitten op de skihelm.

 

Alle Bollé lenzen blokkeren schadelijke UVA/UVB- stralen tot 400 nanometer. De verschillende lenstinten variëren van Cat. 0 t/m 3. Voor alle weertypen inzetbaar.

 

De OTG goggles van Bollé zijn in verschillende framekleuren en lenstinten te verkrijgen; voor elke pasvorm en alle weertypen zijn er geschikte OTG goggles in de Bollé collectie.

  • OTG Boost is voor kids vanaf circa 6 jaar
  • OTG Quasar heeft een sferische lens, wat zorgt voor een panoramaview op de pistes
  • OTG Y6 past over nagenoeg alle correctiebrillen

 

Blijf op de hoogte van Bollé (goggles, helmen en zonnebrillen) via www.facebook.com/BolleNL of bel 073-6901777 voor meer informatie.

 

Bolle_OTGs_Eyeline