Optimaal zicht voor een betere handicap

Golf is een ingewikkelde sport waarvoor een totale concentratie en een helder zicht essentiële vereisten zijn voor een geslaagde handicap. Met zijn nieuwe raylor-model stelt adidas eyewear, specialist in sportbrillen, een extreem lichte golfbril voor. Doel van dit ontwerp? Een optimaal zicht waardoor u op het grasveld iedereen het nakijken geeft. 

 

Net zoals een goede slagtechniek en een sterke mentale ingesteldheid, is ook het goed kunnen lezen en inschatten van terrein een doorslaggevende factor bij het golfspel. Waar stopt de fairway en begint de green? Wat is de hellingsfactor en hoe hoog is het gras? Om een perfecte slag of put te slaan, is het voor een golfspeler erg belangrijk om een nauwkeurig beeld te kunnen vormen van de omgevende factoren op het terrein. En daarbij kan een klassegolfbril het verschil maken … zoals de raylor van adidas eyewear.

 

De nieuwe raylor onderscheidt zich niet alleen door zijn perfecte zicht en moderne ontwerp, maar vooral door zijn bijzonder lage gewicht. De fel gebogen LST™-filters zijn speciaal ontworpen voor golfspelers en staan garant voor een ruim zicht, én een perfecte bescherming tegen verblindend licht, uv-stralen en insecten. Bovendien worden dankzij de filters contrasten verhoogd en lichtvariaties gecompenseerd. Daardoor kan de golfspeler alle oneffenheden en textuurveranderingen op het grondoppervlak waarnemen en zijn of haar volgende slag uiterst nauwkeurig voorbereiden. Adidas eyewear biedt een breed assortiment filters aan die golfspelers in verschillende weeromstandigheden kunnen gebruiken. Het montuur is vervaardigd uit stevig SPX-materiaal dat tegelijk enorm licht is. De bril is zeer aangenaam om te dragen. Dat is te danken aan de brug die in twee richtingen verstelbaar is, en aan de antisliparmen die bovendien discreet onder een pet of andere hoofdbescherming passen. Deze troeven zorgen ervoor dat de golfbril goed op zijn plaats blijft zitten en amper opvalt, zelfs bij pittige slagen.

 

De raylor is verkrijgbaar in glanzend zwart, glanzend wit, glanzend roze en glanzend bruin. Zo komt u voor de dag met een perfecte en sportieve look … op én naast het grasveld. Voor golfspelers met een slecht zicht kan de sportbril worden voorzien van optische correctie: Daarvoor heeft men de keuze uit correctieglazen die u met een adaptersysteem bevestigt, of u kunt een optisch inzetstuk achter de filters op de neusbrug vastklikken.

 

Net zoals alle andere modellen in de collectie van adidas eyewear is de raylor ontworpen en vervaardigd door de bekende brillenfabrikant Silhouette in Oostenrijk. Meer weten over adidas eyewear en het raylor-model? Surf dan naar www.adidas.com/eyewear