Passie voor kwaliteit, Plezier in het leven

afb268

 

DAVIDOFF streeft er altijd naar om kwaliteit en vakmanschap te combineren met inspiratie van over de hele wereld. Deze inspiraties en de normen van design, kwaliteit en materiaal zijn de basis van het merk DAVIDOFF. Nu en in de toekomst. De nieuwe zonnebrillen collectie voor heren biedt elegante, hoge kwaliteit en monturen met internationaal design en discrete mannelijkheid.

 

afb266

 

Kwaliteit en precisie.

 

Het ontwerp van deze hoge kwaliteit, opvallende DAVIDOFF heren zonnebril is innovatief en ongecompliceerd. Precisie en perfecte vakmanschap zijn duidelijk in de extravagante carbon veer terug te zien. Het matte oppervlak van de voorstuk benadrukt verder de discrete elegantie van montuur. De logo op het metalen decor van de veer is een statement op zich. Mod. 97333 (www.zinodavidoff.com)

 

afb267

 

Retro-design en mannelijkheid.

 

Inspiraties van over de hele wereld zijn gebruikt om een perfect afgewerkt DAVIDOFF product te creëren. Vakbekwaamheid en passie zijn belangrijke middelen in het productieproces, die verder het unieke karakter van de DAVIDOFF creaties benadrukken. Deze stijlvolle en elegante heren zonnebril met retro-geïnspireerde lensvorm, in verschillende kleuren, is een “musthave” voor iedere stijlvolle heer. De zonnebril is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof en is uitgerust met polariserende glazen. Mod. 97120 (www.zinodavidoff.com)