Persol laat beleving zien tijdens Modefabriek Sublime

Vernieuwend en kunstzinnig, dat zijn twee termen die Sublime en Persol aan elkaar binden. De nieuwe kijk op het presenteren van merken sprak Persol direct aan in het Sublime-concept. In de Sublime presentatie van Persol is te zien hoe Persol terugkeert naar de ware essentie van haar bestaan; een bril Per il sole.

De aanwezige pers en andere genodigden konden ervaren hoe Persol zich presenteerde naast een selecte groep merken van vergelijkbaar niveau. Mercedes-Benz, Miele en Hugo Boss lieten in deze “brand experience” zich van een volledige vernieuwende interactieve wijze zien. Persol ging terug naar zijn oorsprong. In de presentatie kon de visualisatie van een opkomende zon worden ervaren door een Persol bril heen, waarmee direct en duidelijk gecommuniceerd werd dat het een bril “Per Il Sole” is. 

Elke Persol heeft vanaf 1917 het unieke Romeinse zwaard op het scharnier wat in de Sublime experi??nce op een spectaculaire manier visueel gemaakt werd.

Hoewel het om een eerste pilot van het Sublime concept ging, kijkt Persol samen met de andere partners terug op een zeer geslaagd evenement wat veel positieve reacties teweeg bracht bij zowel de pers en de andere bezoekers.