Polaroid Eyewear lanceert Heritage collectie ‘Best under the Sun’

Speciaal voor het vieren van hun 75ste verjaardag, lanceert Polaroid Eyewear haar nieuwe Heritage collectie Best under the Sun, waarin een aantal geweldige designs uit haar unieke fashion archieven te zien zijn.

Met een selectie iconische monturen uit een verzameling van 75 jaar, cre??ert Polaroid een collectie vintage zonnebrillen die perfect is voor trendsetters overal ter wereld. Deze stijlen van 6 decennia zijn stuk voor stuk originele Polaroid creaties en zeer onderscheidend. Het dragen van een van de monturen uit de Best Under The Sun collectiem geeft je dan ook een unieke look.

Vintage zonnebrillen
Maak een keuze uit de selectie originele Polaroid designs uit de 30-er jaren tot de 80″s. Elke exemplaar heeft uiteraard de laatste innovatieve UltraSight gepolariseerde glazen en een discrete gouden of zilveren Polaroid handtekening op de lens.

 • Love the glamorous fashions of the 30s? Kies dan voor model Swing. Deze zonnebril is uitermate geschikt voor je met haar ronde vorm en zacht transparante beige of diep bruine kleur.
 • Polaroid”s klassieke piloten vorm vind je terug in de 40s stijl: Victory. Rock “n Roller? Probeer dan de zwarte of schildpadkleurige Buddy.
 • Some like it hot, met de 50″s showbizz styles: Marilyn and Broadway ” Twee cat eye modellen met heerlijke details, perfect voor bij  een simple maar elegante cocktail jurk.
 • Relaxed uiterlijk met de 50s California sunshine frames met de Bel-Air voor hem en de Jive voor haar ” de perfecte finishing touch bij een comfy T-shirt en shorts.
 • De 60s modellen zijn sexy en uitdagend. De Twist, rond met haar opvallende ros??/rode of bruin-beige gevlamde patronen, combineert geweldig met een luchtig zomers jurkje en killer heels.
 • Ga je voor “Hippie Chic”? De ??Summer of Love?? is terug met grote vormen en degrad?? lenzen in de vorm van de Memphis.
 • Het meest opvallende model is wellicht de Vegas, grijsblauw of bruin gevlamd gecombineerd met open zilveren en gouden veren.
 • De eerste zonnebril ooit dat op een sportauto ge??nspireerd is en helemaal hot up-to-date is, is de Rebel. Voor wie durft in wit en wat meer bescheiden in zwart.
 • De 80s werden gedomineerd door de aviators. Cool is de Vice in goud of gun metal. Wil je nog een sterker 80s statement maken, dan kies je voor de Image en Glam, met hun celebrity-style degrade lenzen.

Voor elke verkochte zonnebril uit de Best under the Sun Collection doneert Polaroid een bedrag naar de internationale charity organisatie Sightsavers.

  Kijk voor meer informatie op www.polaroidsunglasses1937.com