Polaroid presenteert de Plus collection

Polaroid herontdekt zichzelf in het kader van haar 75e jubileumjaar en streeft alle verwachtingen voorbij met de introductie van haar gloednieuwe Polaroid Plus collectie; een spetterende collectie zonnebrillen die vanaf dit voorjaar te verkrijgen is.

Deze innovatieve collectie combineert het ultieme technologische doel van Polaroid met een innovatieve blik op stijl en de nieuwste trends op gebied van eyewear. De Polaroid Plus collectie geeft een volledige nieuwe betekenis aan de originele
look: minimalisme met een urban touch, strakke lijnen en basic vormgeving binnen een eigentijds, draagbaar design.

polabanner2

De zonnebrillen zijn dan ook specifiek ontworpen voor mensen met een eigen stijl die hoogwaardige bescherming voor de ogen en geraffineerd design voorop stellen. Alle modellen uit deze exclusieve collectie zijn uitgerust met de innovatieve UltraSight Plus lens van Polaroid. Deze revolutionaire lens biedt een nog helderder zicht zonder dat dit ten koste gaat van de UV -bescherming. Tevens is de lens veiliger en duurzamer, omdat hij vervaardigd is uit schokbestendig materiaal.

Polaroid keert met deze collectie terug naar de essentie en lanceert een compleet nieuw, eye-catching beeldmerk, dit in de vorm van een stijlvolle metalen letter “P” ge??ntegreerd in de bril. “P” staat voor Polaroid en polarisatie: “?n enkele letter die het historische en technologische erfgoed van Polaroid samen laat vloeien. Tevens staat de “P” voor Plus, de nieuwe standaard op het gebied van techologie en design.

polabanner3

Daarnaast is de Polaroid Plus collectie ook vernieuwend daar waar het de communicatie richting haar consument betreft. Zo worden alle technische details consumentvriendelijk omschreven aan de binnenzijde van de linker “bril-poot, waardoor er op een informele manier met de drager van de bril wordt gecommuniceerd!

Meer informatie: www.polaroidsunglasses1937.com