Polaroid samen met Lady Gaga op de CES

Formeel is Polaroid Consumer Electronics niet de “zuster” van Polaroid Eyewear, maar ze werken zo veel mogelijk samen om het merk Polaroid sterker te maken. Op de CES in Las Vegas (Consumer Electronic Show) hadden ze een gezamenlijke stand. Polaroid Eyewear presenteerde de Best under the Sun collectie en de Premium 3D lijn. Polaroid Consumer Electronics introduceerde hun Grey Label.

Vele Lady Gaga fans stroomden afgelopen donderdag naar de Polaroid stand om de excentrieke performer en de nieuwe productlijnen van Polaroid te zien. Kort na het betreden van het podium met Polaroid voorzitter Bobby Sager, onthulde Lady Gaga een etalagepop met de nieuwe GL20 camera bril, bijna identiek aan degene die ze droeg.

De bril bevat een ingebouwde camera om foto’s mee te maken en dual LCD-schermen die foto’s of video’s weergeeft op de buitenkant van de lens. Foto’s en video’s kunnen worden ge??pload naar een USB-drive die is gelegen in een oortje, of kunnen worden verzonden naar andere apparaten via Bluetooth. Een leuke gadget!