Porsche Design Heritage Collection

De succesvolle Heritage lijn van Porsche Design bestaat uit de grootste hits van Porsche Design uit de jaren “70 en “80. Door de enorme run op deze vintage Porsche Design brillen op websites als eBay en de grote schare fans onder celebrities als Brad Pitt, Lenny Kravitz, Johnny Knoxville en David Beckham, heeft Porsche Design besloten deze brillen opnieuw uit te brengen. Ditmaal is wel de nieuwste technologie toegepast. De glazen worden gemaakt van het onbreekbare en krasbestendige polycarbonaat en de monturen worden gemaakt van het vederlichte titanium. Zelfs de originele etuis worden opnieuw uitgebracht in onder andere zacht kalfsleer.

“De Yoko Ono bril”
De jongste telg in de Porsche Design Heritage Collection is de legendarische shield zonnebril uit 1979. Yoko Ono heeft de shield P”8479 legendarisch gemaakt door deze in de jaren “80 en nu nog steeds veelvuldig te dragen. De weduwe van Beatles ster John Lennon is enorme fan van de Porsche Design shield met grote glazen. Dit sportieve jaren “80 model wordt nu opnieuw uitgebracht in de Porsche Design Heritage Collection. De P”8479 is tevens de start van de eerste vrouwenlijn van Porsche Design Eyewear! Zoals alle klassiekers in deze lijn, wordt ook deze shield gereproduceerd met de nieuwste technologie. Deze legendarische zonnebril wordt in vier stoere kleuren uitgebracht: goud, titanium, zwart mat en donkergrijs. De verkoopadviesprijs is ” 280,-.

Prijs en verkrijgbaarheid
Porsche Design Eyewear wordt verkocht bij offici??le Porsche Design dealers vanaf ” 180,-. Consumenten kunnen voor meer informatie over Porsche Design Eyewear kijken op: www.porsche-design.com.