Porsche Design racedag: een onvergetelijke dag

Een prachtige herfstdag, ronkende motoren, gevoel van adrenaline en spanning: een echte Porsche Design racedag. Speciaal voor alle stoere mannen en vrouwen heeft Porsche Design Eyewear op maandag 4 oktober een Porsche racedag georganiseerd op het Circuit Park in Zandvoort. Porsche Design dealers hadden op basis van hun inkoop van Porsche Design monturen recht op “?n of meerdere felbegeerde tickets voor een onvergetelijke dag.

De dag stond volledig in het teken van snelheid en Porsche. Hoe kun je de filosofie en beleving van het merk Porsche Design nou beter ervaren door zelf te racen op het circuit in een echte Porsche 911? De unieke belevenis van de acceleratie, het afremmen en de wegligging van een Porsche 911 raceauto op het circuit zullen de opticiens dan ook niet snel vergeten.

Een unieke ervaring was het meerijden op het circuit met “?n van de coureurs uit het team van De Bleekemolens (o.a. winnaar van de Porsche Supercup). Het gevoel van hoe laat kan een professionele autocoureur remmen met een racewagen? Hoe indrukwekkend zijn de G-krachten die een coureur voelt? Wat een spanning en adrenaline!

Dat de dag ook een competitief karakter had bleek wel tijdens de onderdelen slalomproef en dragracen. Opticiens moesten de snelste tijd proberen neer te zetten bij de slalomproef en als eerste de finish proberen te bereiken bij het dragracen. Tijdens de prijsuitreiking ontvingen de winnaars uit handen van Michel Bleekemolen himself een prachtige trofee.

Kortom, het was een onvergetelijke Porsche Design racedag!