Prada Linea Rossa lanceert correctielijn

Na het grote succes van de zonnebrillen collectie, brengt Prada Linea Rossa nu ook een correctielijn uit. Deze wordt gelanceerd in maart 2009. Er zullen 9 heren en 2 dames modellen uitgebracht worden gevolgd door 6 modellen in juni.

De Prada Linea Rossa collectie heeft een sportieve uitstraling met een sterke link naar fashion. Het rode logo op de veer is een kenmerkend symbool voor Prada Linea Rossa. Sportieve details toegepast op een informele stijl, eenvoud en hoogwaardige materialen zijn de basis van Prada’s collectie. Prada Linea Rossa staat voor Luxe, Casual en Innovatief. De lijn spreekt naast casual en luxueus geklede mensen ook diegene aan die in haar vrije tijd genieten van luxe sporten zoals zeilen, golf en skiën. Prada Linea Rossa sponsort daarom de meest prestigieuze skischolen gevestigd in luxe skioorden zoals St Moritz, Valgardena en Megeve.

De Prada Linea Rossa campagne wordt dit jaar wereldwijd ondersteund door het Groningse model Ymre Stiekema. Zij wordt het nieuwe gezicht van Prada en zal te zien zijn in de reclamecampagne van zowel de zonnebrillen en correctiemonturen als de modelijn.“