Prada presenteert Foldable Collection

Ieder seizoen weet Prada weer een zeer verrassende twist aan haar collecties te geven. Dit seizoen zetten zij de trend met fashionable brillen die opgevouwen kunnen worden tot zakformaat, de Prada Foldable collectie.

De brillen uit de Prada Foldable collectie zijn in de afwerking tot in detail verzorgd. Tijdens het dragen van de bril zijn de “vouwnaden” niet of nauwelijks zichtbaar waardoor de wow-factor extra groot is als de bril wordt opgevouwen.

Door het vakmanschap en de uiterst verfijnde technieken die op deze brillen zijn toegepast, zijn de brillen eenvoudig op te vouwen zonder dat dit ten koste van de sterkte gaat. Dit maakt de Prada Foldable absoluut een onderscheidend en unieke collectie voor dit seizoen. Naast de hoogstaande en innovatieve technieken waarmee de bril vervaardigd is, zijn de brillen ook fashionable en tevens praktisch.

De Prada Foldable wordt geleverd in een speciaal op maat gemaakt hoesje. Op die manier neemt de bril minimaal ruimte in de allerkleinste tas en maakt het de collectie tot een absolute musthave voor dit seizoen!

De Prada Foldable collectie bestaat zowel uit een dames- als herenmodel.