prestigieuze juwelier start met merkzonnebrillen

Sinds vandaag is Ace Trends Juweliers weer open na een grondige verbouwing en heeft een complete metamorfose ondergaan. Ace Trends Juweliers opende haar deuren in 2000 als de eerste juwelier in Nederland die uitsluitend horloges en sieraden presenteerde van vooraanstaande modehuizen. De trendy collecties zijn verbreed met prachtige zonnebrillen van gerenommeerde merken.
David Ben Joseph heeft zijn liefde voor het juweliersvak weten over te dragen op de volgende generatie, zijn twee zoons Alon en Amir.

Ace Juweliers Groep (www.acejewelers.com) is een echt Amsterdams familiebedrijf, met David Ben Joseph op het Koningsplein, Alon in de Van Baerlestraat en Amir in de Leidsestraat. Elke winkel voert een gebalanceerde collectie van horloges en sieraden van gerenommeerde merken, aangevuld met internationale sieradencollecties en juwelen uit eigen ateliers. ‘Onze drie winkels zijn stuk voor stuk anders en in de Leidsestraat presenteren we sinds het jaar 2000 de meest trendy modemerken’, benadrukt Amir. ‘Ace betekent excelleren en vooruitstrevend zijn. Na acht jaar was onze winkel in de Leidsestraat toe aan een complete metamorfose, en wij zijn trots op het resultaat.’ Het trendsettende karakter wordt onderstreept door het feit dat er adequaat ingespeeld wordt op de heersende trends en wensen van de klanten. ‘Door de jaren heen leer je de smaak van mensen kennen en kan je beter voorspellen wat de trends worden. Wij zijn daardoor getransformeerd van een juwelier die uitsluitend horloges en sieraden verkocht, naar een luxe retailer die mode accessoires verkopen.’, aldus Amir Ben Joseph.

Ace Trends Juweliers is in Nederland officieel dealer geworden van de gerenommeerde merken: Ray Ban, Persol, Polo Ralph Lauren, Ralph Lauren, D&G, Dolce & Gabbana, Vogue, Just Cavalli, Bvlgari, Versace, Michael Kors, Calvin Klein en Prada.