RedDot Award 2011 voor TAG Heuer L-Type LW

Het is een uitzonderlijk lichtgewicht montuur, dat technologisch materiaal en de handgemaakte savoir-faire traditie combineert, die sinds 1860 kenmerkend is voor TAG Heuer.

 

Als één van de meest verleidelijke, sportieve en krachtige ontwerpen tot op heden, heeft de L-Type LightWeight de volle kracht van technologie achter zich. Superieure materialen zoals titanium en koolstofvezels, die vaak gebruikt worden in de ruimtevaartindustrie vanwege de sterke en lichte aard, worden behandeld met vele technieken die voornamelijk gebruikt worden door handen van experts in de horlogerie.

 

De L-Type LW is een visie van optimale perfectie in lichtgewicht comfort, gebruikersvriendelijk luxueus design en duurzaamheid bij alledaags gebruik en bij extreme competitiesporten. 
                                       

Product Design

Extreme comfort-, veiligheids- en prestatie-eisen worden door TAG Heuer altijd gecombineerd met design, techniek en innovatie.

 

Het is dan ook niet voor het eerst dat een creatie van TAG Heuer een Internationale RedDot Award wint voor Product Design. Na de RedDot voor het TAG Heuer montuur Physics Sport Vision in 2002 en de Squadra Night Vision in 2008 is nu ook de L-type Light Weight bekroond met deze prestigieuze rode stip voor een bijzonder uniek en vooruitstrevend ontwerp.

 

www.red-dot.org: “The International Benchmark for Excellence in product design.”     

2011-augustus/tag:130:173:0:2