Rodenstock Benelux aanwezig op de opti’11

De opti in München speelt een steeds grotere rol als internationale beurs. Steeds meer Nederlandse opticiens vinden hun weg naar München om al vroeg in het jaar de nieuwste collecties te bekijken. München is de thuisbasis van Rodenstock en zij ziet het dan ook als een uitgelezen kans om zich op de opti groots te presenteren. De spectaculaire stand is zeker het bezoeken waard. Naast grote glaspresentaties, worden ook alle monturenmerken op een bijzondere manier in de spotlights gezet. Elk merk wordt op geheel eigen wijze gepresenteerd, zodat de bezoeker zich bij elk merk in een andere wereld waant.

 

Rodenstock Benelux is op vrijdag 28 januari en zaterdag 29 januari op de opti aanwezig om klanten te verwelkomen op de Rodenstock stand. Het Nederlandse salesteam toont u graag alle nieuwigheden op het gebied van glas en monturen. Dus als u een bezoek brengt aan de opti, vergeet dan zeker de Rodenstock stand niet!

 

Wilt u van tevoren vast een afspraak maken voor een bezoek aan de Rodenstock stand, dan kunt u contact opnemen met Wim Lammers, Fieldsalesmanager Monturen, op telefoonnummer 06-21590430.