Rodenstock does it again!

Met een groei van meer dan 40% bewijzen de Rodenstock zonnebrillen ook in deze moeilijkere tijden hun succes. In de collectie 2009-2010 hebben de designers zichzelf weer overtroffen door een verbluffend mooie collectie te ontwerpen. De collectie is afwisselend door het gebruik van diverse materialen, zoals leer, aluminium en decoratieve steentjes. De kleuren lopen uiteen van warme bruintinten tot knalblauw en chique zwart/grijs combinaties.

De consument is zeer enthousiast over de Rodenstock collectie, niet alleen door de prachtige designs, maar ook door het feit dat alle zonnebrillen op sterkte gemaakt kunnen worden. Of de consument nu een klassieke of een trendy zonnebril zoekt, Rodenstock heeft het.

Het welbekende thema, “what you see, is what you get”, blijft ook in de nieuwe collectie weer van kracht. Bij elke zonnebril wordt een voucher voor gratis enkelvoudig glas verstrekt, in exact dezelfde kleur als in de gekozen zonnebril. Met een kleine bijbetaling kan er zelfs multifocaal zonneglas besteld worden. Dit houdt de prijs voor een modieuze zonnebril op sterkte voor de consument betaalbaar.

 “