Serengeti introduceert het nieuwe model Sortie

De nieuwste aanwinst in de Classic Serie van Serengeti is de Sortie (modeln. 7844). Dit allernieuwste model, een Classic Aviator, is in samenwerking met Major Dan Rooney ontwikkeld.

 

Major Dan Rooney is een voormalig F16-piloot bij de Oklahoma Air National Guard. Steeds vaker zag hij na thuiskomst gezinnen van overleden of gewonde soldaten die aan hun lot werden overgelaten. In 2007 richtte Major Dan Rooney de ‘Folds of Honor Foundation’ op om ervoor te zorgen dat geen enkel familielid aan hun lot werd overgelaten nadat hun man of vrouw gevochten heeft voor de vrijheid van Amerika.

 

Door middel van studiebeurzen en andere hulp trachten ze de echtgenoten en kinderen van deze soldaten zoveel mogelijk te steunen. Met de foundation proberen ze hoop te bieden, de pijn te verzachten en kansen te bieden om opnieuw te dromen over een toekomst.

 

sortie

 

Serengeti steunt dit doel en heeft dan ook besloten om samen met Major Dan Rooney een speciaal model te ontwikkelen waarvan een gedeelte van de verkoopwaarde gaat naar de stichting ‘Folds of Honor Foundation’. De ‘Sortie’ is gemaakt van een zilverkleurig, zeer licht en sterk, titanium frame met een niet-gepolariseerde 555nm lens die ideaal is voor de piloten onder ons. Deze unisex bril is voorzien van een curve 6 en heeft een small tot medium pasvorm.

 

Meer informatie via: www.bobos.nl