Silhouette en Shamir werken samen

Silhouette Benelux en Shamir Nederland werken samen bij het leveren en inslijpen van brillenglazen in de collectie adidas eyewear sportbrillen collectie: “Adidas RXO”

Speciaal hiervoor heeft Shamir in nauwe samenwerking met Silhouette “LST blanks” ontwikkeld. De LST kleuren van adidas zorgen voor een optimale lichtfiltering passend bij de sportomstandigheden.

Met de laatste FreeForm technology worden de beste individuele designs (uni- & multifocaal) op curve gemaakt. Deze glazen worden door middel van geavanceerde 3D technologie direct in het montuur, adapter of clip gemonteerd.  Zo bent u gegarandeerd van een combinatie met hoogwaardige producten.

Adidas eyewear  biedt u een rijk gevuld welkomstpakket aan dat  POS materiaal bevat, inclusief een Evil Eye Halfrim voorbeeldbril, voor slechts ” 125,-.  In dit pakket is ook een zeer handige verkoopcatalogus aanwezig waarmee u in een handomdraai alle mogelijkheden overziet. Ook de online bestelmodule is eenvoudig, waardoor u snel en foutloos de bestelling invoert.

De unieke samenwerking tussen Silhouette Benelux en Shamir Nederland zal gelanceerd worden tijdens de CentropSales op 9 en 10 september a.s. U kunt zich daar direct inschrijven voor het welkomstpakket. Daarnaast leggen de salesteams van adidas eyewear ??n Shamir Nederland u graag persoonlijk de details van dit mooie project uit.

Bezoek Silhouette Benelux en Shamir op de Centropsales te Nijkerk. Bellen kan naar Silhouette Benelux (0765420201) of Shamir Nederland (0320218348).