Sinner Eyewear lanceert de drijvende watersportbril

Sinner Eyewear heeft de oplossing voor de avontuurlijke watersporter! Een unieke en innovatieve reeks Nautic zonnebrillen. Deze lijn, bestaande uit een drietal opmerkelijke modellen, te weten de Marine, Typhoon en Neptune, is voorzien van alle mogelijke gemakken.

Zo bevatten deze ultrasportieve monturen ondermeer een speciale ruimte met lucht, waardoor de bril blijft drijven wanneer deze per ongeluk in het water valt. Tevens is de hindernis van druppels op de glazen weggenomen. Dit dankzij de hoogwaardige Sintec+ lens, die ervoor zorgt dat het water zich niet aan het glas hecht wanneer de bril nat wordt. Deze polariserende lens is daarnaast ook voorzien van een superieure mirror coating aan de binnenzijde, wat een anti-reflecterende werking heeft en een helder zicht garandeert.

Deze eigenschappen maken de Sinner Nautic lijn dan ook perfect geschikt voor alle denkbare en avontuurlijke watersportactiviteiten. Tel daar bij op dat in drie verschillende modellen en vier kleuren verkrijgbare nautische hoogstandje € 89,99 kost en de zomer op het water wordt nu al onvergetelijk!

De Sinner Nautic lijn is vanaf juli 2009 verkrijgbaar.“