Smith Spoiler Interlock™ wint “Best Product Award”

Het Amerikaanse tijdschrift Gray’s Sporting Journal heeft onlangs de Smith Spoiler Interlock™ bekroond met de Best Product Award, waarmee het een van de meest innovatieve producten op de zonnebrilmarkt van 2008 is. In Gray’s Sporting Journal, een van de meest gerespecteerde en door een breed publiek gelezen publicaties op het gebied van jacht en visserij,  wordt Smith genoemd als een van de topproducten van het jaar 2008. Bij een scherpe concurrentie van andere ontwerpen bevestigt deze onderscheiding dus opnieuw het succes van de producten van Smith.

Met de introductie van de nieuwe Spoiler Interlock™ zonnebrillen zet Smith opnieuw een grote mijlpaal, aangezien zij nu uitvoering en stijl in elkaar doet overlopen. Door een simpele draai aan de twee poten van de bril kan men naadloos overgaan van actief gebruik van de bril tot alledaags gebruik. Het ontwerp van het gehele montuur en de scherpe details met metalen accenten van de Spoiler Grilamid TR90 geven de drager ervan een heldere blik, terwijl de eraan ten grondslag liggende Interlock technologie garandeert dat de glazen zich heel gemakkelijk aanpassen aan de altijd veranderende licht invloeden. Met een eenvoudige draai aan de poten van het montuur wisselt men de Interlock lenzen moeiteloos.

Elke Spoiler zonnebril is verkrijgbaar met of een erin geplaatste gepolariseerde grijze of gepolariseerde bruine lens. De vervangingslenzen (de voor alle lichtinvloeden geschikte Ignitor en de nachtuil Clear) zitten bij de zonnebril in een harde koker met rits. Met zoveel beschikbare verschillende lenskleuren kun je naar hartelust draaien: Smith heeft voor elke omstandigheid een perfecte lens. Met een enkele draai een heel andere kijk!“