Solitaire Protect Sun bij Rodenstock

solitaire3

 

De zomer is volop in gang. U als opticien weet als geen ander hoe belangrijk het is dat de ogen goed beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen.

 

Maar niet alleen de ogen hebben goede bescherming nodig. Ook een goede beschermingslaag op de zonneglazen voorkomt krassen door zand en verwijdert bijvoorbeeld eenvoudig vettigheid door zonnebrandcrème. Met de nieuwe Rodenstock coating Solitaire Protect Sun kunt u uw klanten de oplossing aanbieden.

 

Belangrijkste producteigenschappen Solitaire Protect Sun:

  • Backside Super AR coating (op het niveau van Solitaire Protect Plus) op de achterkant van het glas. Hierdoor worden ook op de achterkant van het glas hinderlijke reflecties tegen gehouden.
  • Kleurloze AR coating op de voorkant van het glas.
  • Super TopCoat op beide kanten van het glas. Dit maakt de coating zeer krasbestendig. Vettigheid door zonnebrandcrème of haargel is bovendien eenvoudig schoon te maken door het ‘one wipe effect’ en water op de glazen blijven druppels en trekken geen strepen op het glas.

 

Solitaire Protect Sun is leverbaar op kunststof 1.60 en kan op alle kleuren uit het Rodenstock programma besteld worden.

 

Meer informatie?

 

Neemt u dan contact op met uw accountmanager Lenses of de afdeling Sales Support van Rodenstock op telefoonnummer 050-5441 599.