Sportieve samenwerking tussen Carrera en Kappa voor de Gumball 3000 Rally

Supercars en Superstars!

Dit jaar begint de Gumball 3000 Rally vanuit Mykonos voor een 3000 mijl lange roadtrip naar Ibiza. Hier worden topsterren, influencers en gekke supercars-eigenaren gemengd om samen een hele week van geweldige ervaringen en uitdagingen te beleven.

De Gumball 3000 Rally is een jaarlijkse luxe autorit die gestart is in 1999 en hierbij wordt een 3000-mijlsroute aflegt en rijdt door hoofdsteden waar honderdduizenden fans en fotografen aanwezig zijn.

Al deze ingrediënten van Gumball 3000 sluiten aan bij de geest van Carrera: een perfecte mix van gewaagde houding, modieuze stijl en snelheid om het #driveyourstory communicatieplatform van het merk een stap voor te zijn.

Dit jaar zal het Carrera Driving Team de motor van een zeer speciale Alfa Romeo Supercar in Mykonos laten rijden en Athene bereiken samen met de andere 120 deelnemersauto’s, waar de rally doorloopt over Tessaloniki, Porto Montenegro, Venetië, Monaco, Barcelona en tot slot Ibiza .
Gumball 3000 
oprichter en CEO Maximillion Cooper, zegt over de samenwerking: “Ik ben absoluut verheugd om met Carrera te mogen samenwerken tijdens onze 21e verjaardagsrally. Mijn eerste zonnebril was van Carrera en om ze deel te laten uitmaken van mijn visie is een droom die uitkomt. We omarmen volledig hun ethos en zijn enthousiast om deel uit te maken van hun #driveyourstory-campagne. De afgelopen twee decennia hebben ontelbare verhalen en avonturen opgeleverd voor zowel bestuurders als toeschouwers en dit jaar zal het niet anders zijn. ‘

CARRERA x KAPPA x GUMBALL3000 LIMITED EDITION

Voor deze speciale gelegenheid werkt Carrera samen met een andere officiële partner van Gumball 3000, namelijk KAPPA, die twee limited edition-stijlen presenteert: Carrera Glory / SE en Carrera Hyperfit 5046 / SE.
Beide stijlen hebben de officiële kleuren van Gumball 3000, zwart en goud, en zijn gepersonaliseerd met het beroemde Kappa “OMINI” -logo op de elastische band. Het logo van GUMBALL 3000 verschijnt ook aan het uiteinde van de punt.

 

 

Tags: