TAG Heuer voor kampioenen

In het continue streven van TAG Heuer naar ontwikkeling en grensverleggende top-prestaties sponsort het Zwitserse luxe-merk top-atleten.

Zo hoopt TAG Heuer zijn producten te testen bij de meest veeleisende personen in de meest extreme omstandigheden. Juni is nog maar halverwege maar het is nu al een glorieuze maand voor TAG Heuer ambassadeurs!

Beautiful Rebel Ambassadors

Niet alleen won TAG Heuer’s ‘Beautiful Rebel Ambassador’ Maria Sarapova Roland-Garros waardoor zij nummer 1 staat op de WTA-ranking, maar won TAG Heuer’s ‘Beautiful Rebel Ambassador’ Lewis Hamilton ook de Grand Prix van Canada, waardoor hij leider in het klassement is geworden.

marialewis

Le Mans

Ook won Audi Sport voor het derde jaar op rij de 24uursrace van Le Mans. Audi Sport won de titels voor Beste Team, Beste coureur, snelste rondetijd en is de eerste die de 24uur van LeMans wint met een hybride auto.

TAG Heuer Night Vision

De coureurs van Audi Sport droegen ook deze race wederom de TAG Heuer Night Vision in de donkere uren van de wereldberoemde endurance race.Dit is niet zomaar een simpele contrast versterkende gele lens maar een zeer speciale bril die verblinding en vermoeiing van de ogen tegengaat en zo prestatie en veiligheid bevordert.

bril

De TAG Heuer Night Vision werd in 2008 voor het eerst onderscheiden met een Silmo d”Or award. Het is een bijzonder instrument voor prestatiegerichte professionals en amateurs voor wie details het verschil maken.

Meer informatie: www.tagheuer.com/eyewear