theo by Tim Van Steenbergen presenteert Los Santos

Dat de theo by Tim Van Steenbergen zonnebrillen prachtig kunnen zijn in zwart en wit bewees de limited Hierro collectie. Voor de zomer heeft theo heel wat anders in gedachten. En hoe kan het ook anders, kleur is hier de leidraad.

Het front in acetaat staat in contrast met de ” afhankelijk van het model ” kunststof of metalen veren. De Zeiss zonnelenzen staan garant voor een optimale bescherming van de ogen. Voor het eerst neemt theo ook gepolariseerde lenzen op in de collectie. Van de acht kleurencombinaties per model die er beschikbaar zijn, zijn er telkens 2 uitgerust met gepolariseerde glazen.

Kleurrijke Fiestas Patronales

Elk Spaans dorpje of stad houdt jaarlijks een groot feest voor zijn lokale patroonheilige. Vooral de prachtige kleurrijke kostuums, bloemen, ballonnen en kraampjes allerhande fleuren de straten helemaal op. theo past deze kleurenpracht toe op de nieuwste ’theo by Tim Van Steenbergen’ zonnebrillen collectie. En welke namen kon theo de zes modellen beter geven dan namen van Spaanse patroonheiligen?

Zomercollectie Tim van Steenbergen

De kledingcollectie lente/zomer 2012 bevat veel meer kleur dan we van Tim gewend zijn. Knalgroene broeken, felblauwe details en kleurvlakken die met elkaar contrasteren om maar iets te noemen. De jaren 20 (Bauhaus) en de jaren 80 (Dr. Martens in allerlei kleuren) zijn markant aanwezig. In de brillencollectie komt dit ook tot uiting. Vooral dan in de combinatie sierlijk tegenover stoer, mat ten opzichte van blinkend of een decoratief element langs een effen vlak.

 Zonnebrillen tonen de kleuren van de Spaanse fiestas patronales