Tom Ford special edition sunglasses

Tom Ford stelt de derde lancering van zijn brilcollectie Special Edition voor: het model Alexander. De montuur van de zonnebril Alexander is geïnspireerd door zijn prêt-à-porter collectie en accessoires voor mannen en vrouwen in krokodillenleer.

 

Het heeft een unisex design geïnspireerd door de klassieke vorm van het pilootmodel en wordt gekenmerkt door het gekruiste detail van het merk Tom Ford aan de voorkant. De montuur is gemaakt van metaal met schijfjes goud van de hoogste kwaliteit, terwijl de bar aan de voorkant alsook de uiteinden van de armen gemaakt zijn van kostbaar kaaiman leer.

 

afb378

 

De high performance zonnebrilglazen van Zeiss hebben een driedubbele exclusieve gouden anti- reflectie bekleding die stevigheid en weerstand biedt tegen schrammen, en ook zorgt voor een gemakkelijk onderhoud. Het model Alexander komt voor in drie kleuren. Het eerste bestaat uit een montuur in roze goud met een frontale bar en armen in lichtbruin kaaiman leer en flash glazen in lichtbruin dégradé.

 

De tweede bestaat uit een montuur in wit goud en zwart kaaiman leer alsook flashy glazen in groen dégradé. Een montuur in roze goud met donkerbruin kaaiman leer en flashy gouden roviex dégradé glazen brengt een final touch aan de collectie. Voor elke optie van dit model, kunnen de leren uiteinden van de armen veranderd worden voor uiteinden in plastiek indien de klant dat wenst.

 

afb379

 

De montuur van de zonnebril Alexander van het gamma Special Edition wordt voorgesteld in een luxueuze etui in kastanjebruin leer vervaardigd in Italië, en met het logo TOM FORD in goudkleur. De etui bevat een zonnebril, een echtheidscertificaat en een doekje om schoon te maken.

 

Meer informatie: www.marcolin.com