Trussardi viert 100-jarig bestaan met uniek ontworpen zonnebril

Trussardi viert dit jaar zijn 100ste verjaardag. Het symbool van Trussardi, de windhond gaat een nieuwe eeuw in en deze mijlpaal wordt onder andere gevierd met een aantal exclusief ontworpen en geselecteerde Trussardi producten.

 

Speciaal voor deze gelegenheid , heeft de Charmant Group een limited edition Trussardi 1911 zonnebril laten ontwerpen. Hiervoor hebben ze een  populaire zonnebril uit de huidige Trussardi 1911 collectie aangepast door enkele geraffineerde details toe te voegen. Hierdoor heeft de bril een Trussardi touch gekregen met een high tech effect.

 

De uniek ontwikkelde glazen met het Trussardi camouflage patroon zijn handgemaakt door Carl Zeiss Vision Sunlens. Het bijzondere patroon is speciaal ontworpen en gemaakt voor het 100-jarig bestaan.

 

In het totaal worden er 750 brillen handgemaakt om deze mijlpaal te vieren en hebben deze brillen allemaal een eigen serienummer aan de binnenkant van het montuur. Ze worden verpakt in een luxe leren camouflage brillenkoker. Deze unieke zonnebril wordt verkocht voor €590,- in de concept stores wereldwijd en in de Trussardi 1911 online winkels.