Verhoog uw omzet in de zonnebrillen

Wilt u uw omzet in de zonnebrillen vergroten? Bovendien ook nog eens het beste advies geven aan uw klant? Volg dan het seminar “Hoe verkoop ik de zonnebril op sterkte als tweede bril”?.

Rodenstock organiseert 5 seminars verspreid over het land, waarin het geheim onthuld wordt over het verkopen van de zonnebril op sterkte gedurende het hele jaar.

De misverstanden rondom de zonnebril op sterkte
Gewapend met feiten over het aantal zonuren in elke maand, ging Rodenstock naar opticiens om te kijken hoe er met deze informatie en de risico”s die er mee gemoeid zijn als de klant geen zonnebril op sterkte heeft, wordt omgegaan.

Rodenstock kwam er al snel achter dat de opticien en de medewerkers van de winkels toch een bepaalde weerstand voelen om over de zonnebril op sterkte te beginnen. Waarom? Rodenstock kreeg verschillende argumenten te horen: “De klant heeft net een bril van “1.200 gekocht, ik kan hem toch niet ook nog eens een zonnebril op sterkte verkopen? ” of “Maar het is september, dan koop je toch geen zonnebril meer”?. Op dit laatste en veel gehoorde argument is het antwoord vrij simpel: in september schijnt in Nederland de zon gemiddeld 4,5 uur per dag en in oktober nog steeds 3,3 uur per dag. Bovendien staat de zon in deze periode erg laag en is het risico op een nat wegdek zeer groot. Kortom, voldoende redenen om de consument te wijzen op de veiligheid en comfort van een zonnebril op sterkte.

Op het argument dat het te veel geld is voor de klant, is het antwoord eveneens heel simpel: hoe weten we dat? Als we niet beginnen over het belang van een goede zonnebril op sterkte en het juiste advies geven, zullen we dat nooit weten. Bovendien biedt u een Rodenstock zonnebril op sterkte al vanaf “139,- aan uw klanten aan.

Het seminar
Nieuwsgierig geworden naar de juiste handvaten om het maximale te halen uit de zonnebril op sterkte? Volg dan het Rodenstock seminar. Tijdens dit seminar wordt dieper ingegaan op het stellen van de juiste vragen en de misverstanden rondom de zonnebril op sterkte. Naast het seminar biedt Rodenstock aantrekkelijk POS-materiaal om het concept te ondersteunen in uw winkel. Uw verkoopresultaten zullen verbluffend snel verbeteren in dit kansrijke segment!

Meer informatie?
Neemt u dan contact op met uw accountmanager Eyewear of de afdeling Sales Support van Rodenstock op telefoonnummer 050-5441 599.

Rodenstock

“”