Zonnebrillencollectie Salvatore Ferragamo voorjaar/zomer 2012

De Ferragamo Eyewear-collectie voor voorjaar/zomer 2012 wordt gekenmerkt door de unieke, tijdloze stijlen die karakteristiek zijn voor het merk. Ferragamo staat bekend om zijn luxe uitstraling, gebruik van innovatieve materialen, gedegen vakmanschap en moderne creativiteit. Die eigenschappen zijn nu verwerkt in de zonnebrillencollectie. Accenten die zijn aangebracht op de voorkant van het montuur, op de oor tips en bij de veren cre??ren een stijlvolle vrouwelijke en een ontspannen mannelijke look.

De symbolen Gancino en Vara, twee iconen van Ferragamo die vaak worden verwerkt in de accessoirecollecties, zijn elegant op het montuur geplaatst. De Gancino is gemaakt van gepolijst metaal gevuld met gekleurd email, dat het tijdloze accent benadrukt. Dit symbool doet denken aan de ijzeren poort van Palazzo Spini Feroni, het legendarische Florentijnse hoofdkwartier van het bedrijf. De Vara-gesp, waarin het Ferragamo-logo is gegraveerd, is te zien bij de veren. Het email is gevuld met een kunststofcombinatie van een levendig hoorndessin en een pure kleur.

In de zonnebrillencollectie van Ferragamo wordt gebruik gemaakt van luxe materialen, wat goed te zien is aan de klassieke pilotenbril. Het montuur heeft een frisse nieuwe voorkant, het logo is aangebracht op de lens en de uiteinden van de veren zijn omhuld met leer in een sprekende kleur.

Ferragamo”s zonnebrillencollecties zijn elegant en chique en blijven de verwachtingen overtreffen.

www.marchon.com