Zonnige blik op 2019 tijdens de Zonnebrillenbeurs

De eerste editie van de Bold Sun Edition vond maandag 5 november 2018 plaats. Na de sleuteloverdracht is er gewerkt aan een succesvolle doorstart. De zonnebril is immers geen seizoensartikel meer, maar een vaste waarde in de winkel. Op een niet al te zonnige dag heerste er wel een zonnige blik op 2019 met de nieuwste collecties zonnebrillen.

Op de inmiddels vertrouwde Bold-locatie in Nijkerk vond de eerste editie plaats van de Bold Sun-Edition. De sfeer was prettig, de organisatie was goed en dat alles met inspirerende zonnebrilcollecties in het middelpunt.

Callia Lounge

Misschien wel de gemoedelijkste sfeer was te ervaren bij de Callia Lounge waar alle exposanten in een cirkel stonden. Er was een grote variatie aan merken met bekendere merken zoals Maui Jim en Tavat Eyewear, maar ook de nog wat onbekendere merken zoals Stylish Designs. Daarnaast zorgde de afwisseling van de ‘standaard’ zonnebril met de zogenaamde clip-ons voor veel aandacht van de bezoekers.

Restaurant de Salentein

Ook hier waren er veel verschillen te zien in de type zonnebrillen. Zo bood Osinga met INVU een betaalbare gepolariseerde variant voor de zelfstandige opticien, toonde Menrad o.a. de nieuwste sportieve brillen van Ducati en onderscheidde William Morris zich in elegantie. Vers van de pers was de 2019-collectie van 1921 Sunwear.

Huis de Salentein

Prachtige collecties kwamen tot hun recht in het sprookjesachtige decor van Huis de Salentein. Slim werd er omgegaan met het interieur. Vooral luxe collecties zoals Laurence d’Ari en John Dalia versterkten hun imago door handig gebruik te maken van de enscenering. OCB/Bobo’s Eyewear was als geen ander bekend met het concept van de Zonnebrillenbeurs en toonde de nieuwste collecties waaronder het stoerdere Serengeti. Charmant en monkeyglasses maakten gebruik van een vertrouwde formule met succesvolle collecties. Als klap op de vuurpijl was ook het inmiddels bekende Naked Eye Project aanwezig die van ogen kunstprojecten maakt. Zo ook van de bezoekers van Bold Sun-Edition!

 

Lees ons hele verslag van de Bold Zonnebrillenbeurs in het aankomende Eyeline Magazine #4!

Bekijk onze uitgebreide fotoreportage

 

Gepubliceerd op: 06-11-2018

Reacties

Comments