15 november is ie er: Eyeline Magazine Winter 2022

De gasten van het Oogfonds Gala hebben een primeur, want zij kunnen als eerste in Nederland vanavond al onze allernieuwste editie lezen. Hiermee feliciteren wij het Oogfonds met het 75-jarig bestaan. Een fijne avond gewenst, samen met Hare Koninklijke Hoogheid prinses Beatrix!  

 

Natuurlijk blikken we in deze Eyeline groots terug op Silmo. Niet Emily was in Paris, maar Mandy; ze is dit keer onze covergirl. En ja, onze Eric Smid ook, want hij gaat met pensioen. ‘Naamgenoot’ Erik Smidt van Ercon interviewt hem; even lezen deze Smid(t) Talk. Net zoals het interview dat Riens Gort had met Carolina Kunnen. En Rodenstock komt graag volgend jaar bij u langs met een Iris Fotoshoot Event; de pilot bij Van der Ham Optometristen was een succes!

Nieuw in Eyeline: Een andere kijk op de zaak waarin ruimte is voor een ongezouten mening. Marcel Norbart trapt af. Nieuw in de branche: ClearVision Group en het nieuwe platform Optiek voor Elkaar. Alcon lanceerde een nieuwe website en de NAM is nieuw leven ingeblazen. Verder in deze dubbeldikke Eyeline extra aandacht voor Design & Interieur, de nieuwste innovaties op het gebied van glas, instrumenten en contactlenzen.

Vergeet dus uw brievenbus niet in de gaten te houden aanstaande dinsdag 15 november 2022.

En ja, ook nog volgende week: ons online magazine Eye@line met nóg meer nieuws over Silmo en uit onze branche. Eyeline heeft gewoon veel te vertellen!