Openstaande vacature? Plaats ‘m op Eyeline!

Op eyeline-magazine.nl ben je verzekerd van het grootste bereik voor werkgevers in de optiekbranche, specialistische oogzorg,
leveranciers/producenten en verwante organisaties.

 

Ben je dus op zoek naar versterking van het team, vervanging van een vertrekkend collega of heb je ruimte voor nieuw talent? Vele bedrijven gingen je voor door een vacature(s) via Eyeline uit te zetten.

 

Maak je vacature zichtbaar bij ruim 2.760 Eyeline-nieuwsbriefabonnees, waaronder opticiens, optometristen, contactlensspecialistenspecialisten en net afgestudeerde optiekstudenten die op zoek zijn naar een leuke baan!

 

Onze website www.eyeline-magazine.nl trekt meer dan een half miljoen bezoekers per jaar en via onze socialmediakanalen worden geïnteresseerden naar de speciale vacaturepagina op Facebook met bijna 900 volgers geleid.

 

Like hier Eyeline optiekvacatures op Facebook

 

Vacature 8 weken online vanaf 350 euro

De vacatures plaatsen wij minimaal 8 weken online, waardoor je gegarandeerd de juiste exposure hebt om de ideale kandidaat te vinden. Voor deze diensten hanteren wij de volgende, minimale kosten:

 

 

Tip van Eyeline: Plaats de vacature (ook) in Eyeline Magazine

Plaats je vacature in één van de 6 edities van Eyeline Magazine: € 995 voor een 1/2 pagina. Bij dit bedrag is een plaatsing in de wekelijkse nieuwsbrief en op Eyeline optiekvacatures op Facebook inbegrepen.


Aanleveren

Schrijf de online vacaturetekst vlot en bondig en denk vooral na over een pakkende kopregel. De lezer, je toekomstige medewerker, moet getriggerd worden om verder te lezen en te reageren. Natuurlijk kan Eyeline daar indien gewenst, tegen een kleine meerprijs, over meedenken.


Voor meer informatie

[email protected]