50-jarig jubileum van Prodesign Denmark

Op 25 augustus was het feest! Prodesign Denmark vierde hun 50-jarig bestaan in Aarhus, de stad waar het merk 50 jaar geleden begon.

Klanten en medewerkers uit heel Europa kregen overdag de kans om het logistieke centrum en het hoofdkantoor van Design Eyewear Group te bezoeken en ’s avonds deel te nemen aan het feest in Varna Palace. Dit evenement was een perfecte combinatie om het verleden en de toekomst te vieren; met toespraken, muziek, dineren en vuurwerk!

 

 

Over Prodesign Denmark

Prodesign is een bedrijf dat een grote impact heeft gehad op de brillenindustrie. Het Deense merk werd opgericht in 1973 en is synoniem geworden met elegante en functionele brillenontwerpen die de Scandinavische designfilosofie van eenvoud, functionaliteit en kwaliteit belichamen. Het verhaal van Prodesign Denmark is er een van innovatie, creativiteit en passie voor design. Vanaf het bescheiden begin als een klein bedrijf in Aarhus, Denemarken, is Prodesign uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat bekend staat om zijn onderscheidende en tijdloze ontwerpen en onberispelijke kwaliteit.

 

MEER INFORMATIE

www.prodesigndenmark.com