ANDY WOLF lanceert nieuwe collectie “New Heights”

Het Oostenrijkse brillenmerk ANDY WOLF lanceert de nieuwe collectie “New Heights” en de gelijknamige campagne voor het komende herfst/winterseizoen 2022/23.

Hoger, sneller, verder, zonder de liefde voor details te verliezen – voor de nieuwe collectie duwde het creatieve team van het brillenmerk zichzelf naar nieuwe hoogten door grenzen te verkennen en nuances te herontdekken. Het resultaat “New Heights” is het bekijken meer dan waard.

Het begint met een paar van de best verkochte metalen brillen met binnenringen van acetaat. Deze keer volgt de ingezette ring niet de vorm van het metalen frame in een constante, delicate dikte, maar verandert opzettelijk van vorm. Zo maken het geometrische damesmodel 4785 en het expressieve Caravanframe 4784 een statement voor opvallende lijnen en driedimensionaliteit.

In de klassieke acetaatmonturen is de collectie uitgebreid met vier modellen: een ovale vorm; 4610, 4612; een herontwerp van de Andy Wolf-klassieker; 4445, 5130; een bolvormig, vrouwelijk damesmontuur en 4611; een gemengde vorm van panto en rechthoek versterken de collectie – voor zeer verschillende persoonlijkheden.

Iedereen die Andy Wolf kent, weet hoeveel zijn hart klopt voor omgekeerde combinatiemonturen: monturen met metaal aan de bovenkant van het frame en dik acetaat aan de onderkant. Veel omgekeerde combinatiemonturen zijn Andy Wolf-iconen en zijn zeer geliefd bij brildragers over de hele wereld. Voor ‘New Heights’ worden twee modellen tegelijk gelanceerd. De eerste, 5128, is een jonge interpretatie in een halvemaanvormige U-vorm, de tweede, 5129, is een leesbril die cat-eye tot het uiterste drijft met zijn eigenzinnige vorm. Met zijn bijzondere facetten doet het denken aan een prachtige edelsteen.

Dikke, expressieve monturen van acetaat mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Een oversized unisex-model, 4613, in een retro-look en 5131, een trapeziumvormige, vrouwelijke cat-eye-vorm geven de collectie de finishing touch.

Voor de kleuren van de nieuwe collectie vertrouwt Andy Wolf steeds meer op zijn eigen ontwikkelingen. Het exclusieve 3-way gradient paars-roze-roze wordt op verschillende manieren gebruikt in de collectie en is een kleurrijke partner van het nieuwe Milky-Crystal verloop, waarin een melkachtig mauve overgaat in een transparant grijs. De collectie bevat ook enkele gedurfde solide acetaten die voor een sterk contrast zorgen. Om het thema van edelstenen opnieuw te bekijken, gebruikt Andy Wolf steeds vaker jadegroen en amethistpaars in acetaat en als metalen details.

Tags: