Baanbrekende Color Groove van Silhouette blinkt uit in karakter

De Purist with Color Groove-collectie, gemaakt met de nieuwste handmatige technieken, combineert een speels kleurenpalet met echte personalisatiemogelijkheden.

De felle kleurtinten worden voor het eerst met de hand aangebracht, waardoor de Purist with Color Groove-collectie van Silhouette de vrijheid biedt om stijlen te creëren die geheel uniek zijn. Expressieve vormen en een spannend kleurenspectrum geïnspireerd op lichtkunst steken individualisme in een minimalistisch en modern jasje. Deze laatste nieuwigheid in de Silhouette-basiscollectie bevat een adembenemend aanbod aan vormen en kleuren die de populaire randloze modellen van het merk een frisse toets geven. Voor de dames zijn er expressieve oversized ‘cat eye’-brillen, voor de heren twee gesofisticeerde, geometrische modellen die subtiel verschillen.

Het Color Groove-accent wordt bijzonder vakkundig aangebracht met superfijne naalden op de rand van het glas. In combinatie met een van de vier exclusieve afwerkingen (exotisch Papaya, fel Orchid, spannend Curaçao en fris Jungle) zorgen ze voor een zelfverzekerde, maar relaxte eigen look. Silhouette zet al sinds 1964 de toon op het vlak van verfijnde brillen, maar de Purist with Color Groove-collectie voegt nog een persoonlijke toets met een vleugje subtiele excentriciteit toe. De contrasterende elementen veranderen steeds weer als je ze uit een andere hoek bekijkt, bijna als een optische illusie.

Alle modellen zijn niet alleen licht, maar hebben ook flexibele titanium brilarmen voor een compleet comfort. De onderhoudsvrije scharnieren vormen een mooie aanvulling op de dynamische lijnen van elk montuur. Silhouette zet resoluut in op duurzaamheid en bevestigt daarom de brilarmen en scharnieren zonder lijm. Elk model kan ook worden uitgerust met unieke 100% Silhouette-glazen die het gespecialiseerde Lens Lab op maat maakt. Met de persoonlijke noden van de koper en een optimaal perifeer zicht in het achterhoofd werd het proces geperfectioneerd, voor de ultieme ervaring als brildrager. Opticiens kunnen hierdoor volledig op maat werken. Bovendien kunnen klanten via een app kiezen uit honderden glasvormen en krijgen ze een perfect beeld van hoe hun glazen op sterkte eruit zullen zien.