Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY lenzen schitteren in Gallileo-onderzoek

De bevindingen van het omvangrijke Gallileo-onderzoek, een grootschalige multicenter-enquête die bijna 10.000 lensdragers tussen 18 en 44 jaar oud omvatte, zijn nu beschikbaar. De conclusies van dit onderzoek zijn ronduit opmerkelijk en benadrukken de buitengewone tevredenheid onder deelnemers met betrekking tot de Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY contactlenzen.

 

Dit onderzoek, dat zich uitstrekte tot de Benelux-regio, heeft onthuld dat maar liefst 9 van de 10 deelnemers een aanzienlijk niveau van tevredenheid rapporteerden met betrekking tot de dagelijkse prestaties van deze lens. Algemeen comfort, gebruiksgemak en kristalhelder zicht werden geprezen als enkele van de meest overtuigende eigenschappen van deze geavanceerde lens gedurende de dag. In feite gaven de meeste deelnemers de voorkeur aan de Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY lens in vergelijking met hun eerdere lenzen.

De overvloed aan positieve bevindingen uit dit onderzoek biedt een schat aan argumenten waarmee u uw gewaardeerde klanten kunt overtuigen om de overstap te maken naar deze ‘high performance’ daglenzen. Deze contactlenzen beloven niet alleen een uitzonderlijke visuele ervaring, maar ook een aanzienlijk verbeterd dagelijks comfort.

 

MEER INFORMATIE

Bekijk de gedetailleerde onderzoeksresultaten via onderstaand artikel in Eyeline Magazine:

 

www.bausch.com

 

BEELD BRON: Pexels, Nataliya-vaitkevich-5843363.
TEKST BRON: 'Gallileo-studie verschuivingen in het voorschrijven van zachte 
contactlenzen', Richard Smith.