Bezoek O’Max tijdens het OVN congres 2023

Het grote optometriecongres in Nederland, OVN, staat ook dit jaar weer gepland op 13 maart 2023. O’Max zal ook aanwezig zijn met diverse instrumenten voor myopiemanagement, de diagnose en behandeling voor droge ogen en glaucoomscreening. Wilt u uw praktijk laten groeien met Myopie management en droge ogen onderzoek en behandeling? Als sponsor van de OCT en Corneatopografie workshops kunt u na een workshop de presentatie in de stand volgen, om een verdieping van uw kennis op te doen.

 

Wat laat O’Max u zien tijdens het OVN congres?

  • De Topcon MYAH; een combinatie van as-lengte meting, cornea analyse en droge ogen diagnostiek in één. Tevens kunt u hier alles te weten komen over de Essilor® Stellest™ brillenglazen waarmee u de progressie van bijziendheid onder controle kunt houden.
  • De Topcon 3-D OCT Maestro2 met nog meer details door de mogelijkheid van follow-up scans en Angio module. Zeer gebruikersvriendelijk doordat hij met één druk op de knop te bedienen is én een uitkomst voor glaucoomscreening.
  • De nieuwe Topcon Solos volautomatische lensmeter die met één druk op de knop de bril in één keer doormeet.
  • Het ESW E-Eye systeem voor de effectieve behandeling van droge ogen. Een nieuwe ‘Pulsed Light’ technologie voor de oogheelkunde, de IRPL; Intensed Regulated Pulsed Light.

 

Heeft u daarnaast verdiepingsvragen over uw huidige instrument of wilt u uw inruilprijs weten voor de aanschaf van een nieuw instrument? Bezoek O’Max op het OVN congres, ze beantwoorden hier graag al uw vragen!

 

www.omax.nl