Bold Optical Fair verhuist naar een nieuwe locatie

Bold Optical Fair kondigt met trots aan dat de volgende editie op 8 en 9 september 2024 zal plaatsvinden in een nieuwe grotere locatie: de Brabanthallen in Den Bosch. Met deze verhuizing vergroot BOLD XXL niet alleen de ruimte voor exposanten, maar biedt het ook tal van voordelen voor bezoekers. De Brabanthallen, met meer dan 4000 parkeerplaatsen, stellen bezoekers in staat om gemakkelijk en comfortabel de beurs te bezoeken. Het klimaat in september in deze nieuwe locatie zal ook aangenamer zijn, waardoor de totale ervaring voor alle aanwezigen wordt verbeterd.
.
Daarnaast is Den Bosch een ‘kei’ leuke stad om te bezoeken, het staat bekend om zijn historische charme en bruisende sfeer, en biedt ook een geweldige gelegenheid voor een weekendje weg. Hier zijn drie hoogtepunten van de stad:
• De Sint-Janskathedraal: Bewonder de prachtige gotische architectuur van deze indrukwekkende kathedraal, een van de hoogtepunten van Den Bosch.
• De Binnendieze: Verken de stad vanaf het water met een rondvaart door de eeuwenoude grachten van de Binnendieze.
• De Bossche Bol: Proef de lokale lekkernij, de beroemde Bossche Bol, bij een van de vele bakkerijen in de stad.
.
Zet BOLD XXL alvast in de agenda! Mis deze kans niet om de nieuwe locatie te ervaren en bezoek een nog grotere en indrukwekkendere BOLD XXL. Bekijk nu online het voorlopige deelnemersoverzicht, er zijn al meer dan 290+ merken aangemeld en het deelnemersoverzicht groeit nog elke dag.
.
www.bold-opticalfair.nl