BRENDEL goes BOLD

Voor BRENDEL staat 2023 voor de esthetiek van zelfvertrouwen. Dat blijkt ook wel uit de brillencollectie voor komend najaar. Levendigheid, zelfvertrouwen en sprekende kleuren vormen het DNA waaruit fashion statements met vierkante, zeshoekige, zachte vormen en panto’s ontstaan. De intense kleuren van de natuur zetten de toon voor de opvallende, zacht afgeronde en weelderige alsook de meer ingetogen modellen.

 

DARE TO BE BOLD
De nieuwe monturen en zonnebrillen bieden vrouwen een grote keuze aan verschillende vormen en materialen. Volumineuze acetaten staan naast smalle, kleine en ronde vormen. Er zijn opvallende en tijdloze modellen, maar ook oversized zeshoekige vormen of oversized zacht vierkant: het highlight-thema presenteert zich zo divers als bloemennuances.

 

Het levendige kleurenpalet is geïnspireerd op intense tinten uit de natuur, met aubergine, flessengroen en olijf naast granaatappel, saffierblauw, kersenrood, petrol en magenta. Met mauve, karamel, parelachtig nude, ijskoffie en nude abrikoos wordt een delicate, subtiele kleurenwereld geopend die klassieke vrouwelijke tinten viert.

 

KEUZE VOOR DUURZAAMHEID – EASTMAN ACETATE RENEW

Niet alleen op het gebied van kleurrijkheid is de natuur de beschermheer voor de huidige collectie. Met Eastman Acetate Renew is voor geselecteerde modellen een duurzaam en toekomstbestendig materiaal gebruikt, dat op een milieuvriendelijke manier de toon zet met de huidige trends. Eastman Acetate Renew combineert twee duurzame componenten met een klassieke verzachter. Het resultaat is een look en feel die geen concessies doet aan kwaliteit of design – maar met duurzaam verkregen cellulose en gerecycled plastic de nieuwste trends heeft doordacht in zeer eigentijdse ontwerpen met verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Dragers kunnen de bijbehorende modellen van de DARE TO BE BOLD collectie herkennen aan het groene logo van Eschenbach.

 

MEER INFORMATIE

www.eschenbach-optik.com