Calvin Klein Eyewear onthult nieuwe collectie titanium correctiebrillen voor Lente-Zomer 2023

Calvin Klein Eyewear presenteert twee nieuwe titaniummonturen voor LenteZomer 2023. Deze nieuwe modellen hebben een constructie van uitzonderlijk licht, maar sterk metaal, en zijn
vervaardigd met hoogwaardig acetaat en geïnjecteerd plastic. Ze benadrukken de kenmerkende minimalistische stijl en verfijnde elegantie van het merk, en de met de hand gesneden prismaversiering langs de eindstukken voegt een luxedetail toe dat herinnert aan de collectie voor de dertigste verjaardag van het merk.


CK23112T

Dit tijdloze model voor hem is gemaakt van hoogwaardig titanium en heeft een rechthoekige vorm. Het prismaontwerp op de eindstukken is een subtiele verwijzing naar de collectie voor de 30e verjaardag van het merk. De verstelbare neuspads en de geïnjecteerde, dunne uiteinden van de brilveren voegen comfort toe aan dit lichtgewicht, minimalistische model. Het montuur wordt gepresenteerd in de kleur Amber Gold, en is ook verkrijgbaar in de uitvoeringen Black, Silver en Green.


CK23532T

De sterke ronde voorzijde, gegoten uit acetaat, van deze correctiebril wordt gecomplementeerd door de bijpassende titanium brilveren met geïnjecteerde uiteinden. Dit model is voorzien van het Calvin Kleinmonogram logo, dat aan de bovenkant van de metalen neusbrug gegraveerd is, en wordt verder verfraaid door het prismaontwerp dat te zien is in de collectie voor de dertigste verjaardag van het merk. Het tijdloze kleurenpalet bestaat uit Brown Havana, Black, Grey Havana en Blue.


De Calvin Klein Eyewear correctiebrillen uit de LenteZomer 2023collectie zijn wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.

Tags: