Calvin Klein Jeans Eyewear | Zonnebrillen voor lente-zomer 2023

Calvin Klein Jeans Eyewear presenteert twee nieuwe zonnebrillen met gedurfde vormen, opvallende kleurcombinaties en onderscheidende designdetails die de casual, jeugdige esthetiek van het merk belichamen.
.
Vervaardigd met ten minste 60% plantaardige hars en met Tritan™ Renew lenzen, tonen de twee modellen een opvallende look die versterkt wordt door een assertieve keuze van fascinerende transparante kleuren. Tritan™ Renew is een innovatief materiaal dat mogelijk gemaakt is door Eastman polyester-vernieuwingstechnologie, met tot 50% gerecycled materiaal. Deze technologie breekt moeilijk te recyclen wegwerpplastic af tot zijn elementaire chemische bouwstenen waardoor het mogelijk wordt plastic materialen steeds opnieuw te recyclen.

.

CKJ23603S

De gedurfde, hoekige kattenoogvorm van deze zonnebril is vervaardigd met ten minste 60% plantaardige hars en heeft solide Tritan™ Renew zonneglazen. Een dunne lijn, die past bij de kleur van het letterlogo op de pootjes, volgt de randen van het frame dat afgewerkt is met diamantvormige pootjesuiteinden. Naast het transparante rood dat in de lente-zomer campagne 2023 getoond wordt, wordt de stijl aangeboden in zwarte, groene en roze variaties.

.

CKJ23602S

Vervaardigd met ten minste 60% plantaardige hars en met solide Tritan™ Renew zonneglazen, wordt deze gewijzigde rechthoekige zonnebril gekenmerkt door retro-allure die versterkt wordt door twee bij elkaar passende details in het kleurcontrast: het letterlogo op de pootjes en de decoratieve lijn die over het frame loopt. Compleet met diamantvormige pootjesuiteinden wordt het model in de campagne gepresenteerd in transparant geel maar is ook verkrijgbaar in zwart, wit en blauw.

.

De Calvin Klein Jeans Eyewear modellen die kenmerkend zijn voor de reclamecampagne van lente-zomer 2023 zijn nu wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.

.

BEELD: Met dank aan Calvin klein Jeans Eyewear