‘Color Vibes’ van Liu Jo

Voor lente/zomer 2024 presenteert Liu Jo Color Vibes, een evolutie van de succesvolle Joy Collection die de speelse en gedurfde “New Glam”-spirit van de nieuwste collecties van het merk benadrukt. De nieuwe Color Vibes, gemaakt van eersteklas acetaat, hebben een kenmerkende, levendige gelaagdheid van contrasterende kleuren die vorm krijgen in scherpe, stijlvolle ontwerpen met dunne profielen en exclusieve details. De unieke balans van fijne materialen, een rijk palet, trendy vormen en uitstekende pasvorm van de Color Vibes optische en Rx-able zonnebrilstijlen roept de meest authentieke Liu Jo-identiteit op en benadrukt de zelfverzekerde charme en glamoureuze verfijning.

LJ796S
De scherpe, eigentijdse cat-eye vorm van deze Color Vibes zonnebril, uitgerust met glazen met kleurverloop en gemaakt van eersteklas acetaat, heeft dunne profielen en een opvallende gelaagdheid in contrasterende kleuren voor een glamoureuze, gedurfde look. Het Liu Jo-logo, discreet gepositioneerd op beide slapen, maakt het modieuze ontwerp van dit Rx-able model compleet, waarvan het rijke palet bestaat uit Tortoise/Marble Brown, Nude/Lime, Fuchsia/Green, Green/Fuchsia en Black varianten.

LJ797S
De glamoureuze, geometrische ronde voorkant van deze Rx-able Color Vibes acetaat zonnebril heeft dunne, scherpe profielen. Het onderscheidende kleurengamma wordt verkregen met een kleurcontrastlaminaattechniek, terwijl de verfijnde glazen met kleurverloop en het discrete Liu Jo-logo op beide slapen de trendy look compleet maken. De stijl wordt gepresenteerd in levendige kleurencombinaties, waaronder Black/Marble Black, Tortoise/Marble Black, Red/Petrol en Yellow/Green.

LJ798S
De vierkante cat-eye vorm van deze Color Vibes Rx-able zonnebril, gemaakt van premium acetaat, is perfect om hun dunne profielen te benadrukken. Vakkundig vervaardigd met kleurcontrast layering, worden hun levendige kleurencombinaties gecombineerd met verfijnde gradiëntlenzen, terwijl het Liu Jo-logo op beide slapen een discreet teken van merkidentiteit is. De beschikbare kleuren zijn Tortoise/Marble Brown, Nude/Lime, Lilac/Green, Green/Blue en Black.

LJ2804
Deze cat-eye Color Vibes optische stijl, waarvan de acetaatconstructie dunne profielen heeft en een onderscheidend, trendy palet bereikt met een kleurcontrastlamineringstechniek, heeft kleurrijke glamour. Het Liu Jo-logo markeert de merkidentiteit op beide slapen van dit model. De kleurencombinaties zijn Black/Tortoise, Tortoise/Marble Brown, Nude/Lime, Cyclamen/Nude en Violet/Light Blue.

LJ2805
Een gebogen bovenkant verbetert de cat-eye vorm van deze Color Vibes optische stijl, waarvan de acetaat constructie is gerealiseerd met een hoogwaardige lamineringstechniek, waardoor speelse kleurcontrastcombinaties mogelijk zijn. Discreet gemarkeerd op beide slapen met het Liu Jo-logo. Dit stijlvolle model is verkrijgbaar in Black/Tortoise, Tortoise/Marble Brown, Nude/Lime en Green/Red.

LJ2806
De verfijnde rechthoekige voorkant van dit premium acetaat Color Vibes optische montuur wordt verlicht door de glamoureuze kleurencombinaties, die het resultaat zijn van een vakkundig uitgevoerde lamineringstechniek. Dit model, met het Liu Jo-logo op beide slapen, wordt gepresenteerd in een reeks kleuren, waaronder Black/Tortoise, Tortoise/Yellow, Nude/Lilac en Cyclamen/Blue.

Tags: