Crowdfundingsactie | Noodzakelijke behandeling bij Cognitive FX in Amerika

Een crowdfundingsactie voor een belangrijke behandeling bij Cognitive FX in Utah, Amerika. Johan Pruijs, ex-collega bij Kaasschieter Brillen, BRIL Amsterdam en Van den Tol Opticiens in Huizen, vraagt graag uw aandacht om een donatie te geven voor een noodzakelijke behandeling bij Cognitive FX. Na een ernstig ongeluk is het leven van Johan drastisch veranderd, de behandelmethode bij Cognitive FX kan hem helpen om zijn oude leven weer op te pakken.

 

Drastische verandering

Mensen wie Johan kennen als ex-collega of hierbuiten zullen Johan omschrijven als een behulpzame, hardwerkende, zorgzame en positief ingestelde man. Johan, 40 jaar, samenwonend met zijn vrouw Henrike en hun 3 kinderen in Bunschoten, genoot altijd van leuke dingen ondernemen met zijn gezin. Hun leven veranderde echter drastisch op dinsdag 26 juli 2016. Johan reed op die dag naar zijn werk waarbij hij werd aangereden door een taxi die door een rood verkeerslicht reed. Johan bleek na onderzoeken een post-commotioneel syndroom (PCS) te hebben, ofwel aanhoudende klachten na het oplopen van een hersenschudding. Dit syndroom heeft grote gevolgen voor zijn dagelijkse leven. Johan niet werken, niet alleen voor de kinderen zorgen en heeft hij veel hulp nodig van de mensen om zich heen. Zonder de hulp van onder andere zijn vrouw, (schoon)ouders, familie en vrienden zou Johan het thuis niet draaiende kunnen houden. Deze veranderingen brengen veel stress met zich mee binnen zijn gezin.

 

Behandelmogelijkheden

De afgelopen jaren heeft Johan, samen met zijn vrouw Henrike, gekeken naar alle mogelijke behandelopties in Nederland die zouden kunnen bijdragen aan een verbetering of complete afname van zijn klachten. Inmiddels heeft Johan diverse behandelmethoden geprobeerd, waaronder neurotrainingen, sportmassages, fysiotherapie en bezoeken aan een osteopaat en chiropractors. In augustus/september 2021 heeft hij zelfs een 10-daagse, intensieve (neuro)training gevolgd bij Move the brain in Zeist, trainingscentrum voor breinproblematiek opgericht door een oud-profvoetbalster. Helaas hebben de behandelingen en inspanningen nog steeds niet het effect gehad waar Johan op hoopt. Johan heeft in de afgelopen jaren veel mensen gesproken met een vergelijkbare aandoening, meerdere contactpersonen wezen hem op een effectieve behandeling bij Cognitive FX in Utah, Amerika. Voor heel veel patiënten betekende deze behandeling een enorme verbetering.

 

Crowdfundingsactie

De behandelmethode bij Cognitive FX in Utah, Amerika gaat helaas gepaard met hoge kosten, deze kosten kan Johan niet betalen doormiddel van zijn huidige WIA-uitkering en het gedeeltelijk onderhouden van zijn gezin. Graag vraagt Johan de aandacht voor zijn crowdfundingsactie om een kans tot mogelijk herstel te krijgen en weer zijn oude leven op te kunnen pakken.

 

Doneer mee en draag bij aan Johan’s herstel

Lees het hele verhaal van Johan en doneer via onderstaande link:

https://www.gofundme.com/f/behandeling-cognitive-fx-utah-usa