De gewaagde nieuwe acetaatlijn van Lunor

De nieuwe acetaatlijn A14 van Lunor maakt een sterk statement met zijn gedurfde esthetiek. De vormgeving is zelfverzekerd, onderscheidend en wordt gekenmerkt door verheven purisme. Zoals altijd laat Lunor logo’s die het uiterlijk verstoren achterwege omdat de betekenisvolle ontwerpen van de Black-Forest brillenfabrikant voor zichzelf spreken. Kenners herkennen Lunor brillen meteen als ze een understatement als dit waarderen. Met de nieuwe gedurfde collectie A14 breidt Lunor zijn assortiment van voornamelijk filigraan monturen uit met meer opvallende modellen.

Gedurfd montuur met een vleugje retro chic
Het massieve, retro-geïnspireerde montuur van de A14 geeft een gezicht een compleet nieuwe omlijsting. De A14 is verkrijgbaar in de vormen anatomisch (ovaal-rechthoekig), vierkant, rond en panto (ovaal-rond); er is keuze uit de kleuren zwart, donker havana en havana gevlekt, en dus voor elk gezichtstype en elke individuele stijl een passende A14. Een bril waarmee je je onderscheidt van de massa.

Logo’s nemen niet de plaats in van karakter
“Logo’s nemen niet de plaats in van karakter”, dat is de filosofie van brillenfabrikant Black-Forest. Daarmee zet Lunor zich bewust af tegen de fast-fashionwereld en ‘logomania’. Lunor staat voor monturen met een tijdloos design vol subtiele elegantie. De A14-lijn bevindt zich tussen de polen van traditie en innovatie die ook Lunor kenmerken. Traditie omdat de monturen met de hand worden gemaakt en innovatie wat betreft het gebruik van acetaat als materiaal, met een gedurfdere, bredere vorm en nu lagere wangen. Daarmee definieert de A14-lijn een gezicht dat sterker is dan welke andere collectie van het merk dan ook. Dit zijn uitgebalanceerde, gedurfde esthetiek met vele facetten die een sterk karakter, mannelijkheid en zelfvertrouwen uitstralen.

Vakmanschap ‘Made in Germany’
De brillenfabrikant Lunor staat voor uitmuntend vakmanschap en het cultiveren van traditionele productietechnieken. Ook de A14-collectie wordt in Duitsland vervaardigd door ervaren brillenmakers met een verfijnd vakmanschap, waarbij de karakteristieke Lunor-details opvallen. Zo geven de bajonetvormige veren van het montuur een mannelijke uitstraling. De rechthoekige openingen aan de uiteinden van de veren en de naar buiten lopende vorm zorgen voor een zeer aangenaam draaggevoel. De originele Lunor-klinknagelscharnieren garanderen een levensduur van vele jaren. De nieuwe A14-modellen voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden het unieke Lunor-draagcomfort.

Tags: