De juiste zorg op de juiste plek | #TeamVisser

Bij Visser Contactlenzen maakt u het verschil in kwaliteit van leven bij klanten. U brengt in alle vrijheid uw expertise in de praktijk en gaat voor hen altijd voor het best mogelijke zicht met het meeste comfort. U werkt continu aan de kwaliteit van uw vakkennis en dankzij de Visser Academie blijft u groeien in uw persoonlijke ontwikkeling.

 

Visser Contactlenzen steekt veel tijd in het voorlichten van medisch personeel binnen ziekenhuizen en klinieken. Niet iedereen is bekend met de oplossingen die speciale contactlenzen bij complexe oogaandoeningen kunnen bieden. Een optometrist/contactlensspecialist, kan dankzij zijn of haar expertise een belangrijke rol spelen binnen de oogzorg in Nederland en zo een bijdrage aan de kwaliteit van oogzorg in Nederland leveren.  Wilt u deze bijdrage ook leveren bij #TeamVisser? Bekijk dan de openstaande vacatures. Het leveren van kwalitatieve oogzorg doet u bij Visser Contactlenzen niet alleen, maar samen met uw collega’s en met een batterij aan kennis.

 

 

MEER INFORMATIE

Lees het artikel ‘De juiste zorg op de juiste plek’ verder in Eyeline Magazine #1 2023.

In dit artikel wordt ingezoomd op contactlenzen op medische indicatie, het oogheelkundig ontzorgen, expertise in scleralenzen en het Myopie management programma.

 

Lonneke de Jong en Hans Luijben, collega’s bij #TeamVisser, laten daarnaast in dit artikel weten hoe ze hun baan bij Visser Contactlenzen ervaren, zodat u (alvast) een kleine impressie krijgt.

 

www.vissercontactlenzen.nl