De Lunor M9 in zilver en goud

Het glinstert en fonkelt in de winter. Niet alleen feestelijke versieringen in fijne goudtinten verdrijven een sombere stemming in het donkere seizoen, maar ook de zacht schijnende winterzon die sneeuw- en ijskristallen doet glinsteren in witte en zilveren tinten. Het is een magische tijd. De kleuren goud en zilver zijn ook klassiekers als het gaat om mode en accessoires, die elke look een fijne touch geven. Met de M9-lijn van titanium pakt de Black-Forest brillenfabrikant Lunor deze twee klassiekers op en geeft de monturen een elegante tijdloosheid met een minimalistisch uiterlijk.

De M9 03 col. GP
Terugbrengen tot de essentie is kenmerkend voor de M9-lijn en diep geworteld in het DNA van de Lunor-fabricage. De fijne gebogen lijnen van de pantovorm geven het titanium montuur, zo licht als een veertje, zowel een harmonieuze als delicate uitstraling. De heldere goudtint van de bril is een subtiele blikvanger in het gezicht die zorgt voor een warme gloed op de huid. Tijdloze alledaagse luxe.

De M9 04 col. PP
Er zit een subtiel statement in de anatomische vorm van de M9 04 col. PP waarvan de zowel opvallende als filigrane vorm het gezicht omlijst. Het montuur van titanium lijkt met één vegende beweging te zijn getekend. Met zijn heldere zilveren tint past hij heel goed bij lichte huidtinten met een koele ondertoon. De kenmerkende fijne Lunor-details zoals versterkte veeruiteinden en comfortabele titanium kussentjes ronden het puristische totaalbeeld af. Met de M9 04 in sprankelend zilver creëer je een look vol verfijning en understatement.

Afwerking met de hand
De brillenfabrikant Lunor staat voor uitstekend vakmanschap en het cultiveren van traditionele productietechnieken. De titanium monturen krijgen hun heldere gouden of glinsterende zilveren tint met de hand in een uitgebreid proces: Het geheim hierachter is galvaniseren, wat de mooiste kleurschakeringen oplevert. De M9 03 col. GP is gegalvaniseerd met echt geel goud, terwijl de M9 04 col. PP is afgewerkt met puur palladium in een proces in twee fasen. Na het galvaniseren doorlopen de monturen een meerfasig polijstproces dat wordt afgesloten met polijsten met de hand. Zo krijgen de met kleur afgewerkte titanium monturen hun uitstekende glans. Omdat Lunor altijd aandacht besteedt aan elk klein detail, zijn zowel het titanium als de galvanisatie nikkelvrij en dus geschikt voor personen met een nikkelallergie. Zoals altijd voldoet de M9 collectie aan de hoogste kwaliteitsnormen en biedt het een uniek Lunor draagcomfort.

 

Tags: